[rev_slider_vc alias=”home1″]

Winterjassen met bontkraag heren

Als het weer kouder aan het worden is, wordt het tijd voor een nieuwe winterjas. Bij Versano vindt u de mooiste, meest comfortabele winterjassen met bontkraag voor heren. Wij hebben een ruim assortiment van deze jassen voor u klaarstaan, waar u zeker wel een model tussen zult vinden dat goed bij u past. We raden u dan ook aan om, als u op zoek bent naar heren winterjassen met bontkraag, eens een kijkje te nemen in onze overzichtelijke webshop. Hier vindt u onze winterjassen altijd tegen de scherpste prijzen. Bij Versano vinden we dat mooie jassen niet duur hoeven te zijn.

Italiaanse kwaliteit uit Nederland

Bij Versano maken we stijlvolle jassen die gebaseerd zijn om moderne Italiaanse designs. Onze ontwerpers nemen de beste invloeden uit Italië over om zo tot jassen te komen die modieus en stoer zijn, maar die ook nog eens perfect zitten. We willen u dan ook aanraden om eens een kijkje te nemen tussen de winterjassen met bontkraag voor heren die wij beschikbaar hebben. Al onze jassen zijn gemaakt van de beste materialen, zoals soepel lamsleer, geitenleer of rundleer, dat in onze eigen leerlooierij bewerkt is. De jassen zijn daarna gemaakt in onze eigen fabriek. Zo kunnen wij de vinger aan de pols houden en de kwaliteit van de jassen constant controleren.

Heren winterjassen met bontkraag

U heeft bij ons niet alleen de keuze uit verschillende modellen jassen, u heeft ook de keuze als het op de bontkragen aankomt. U kunt ervoor kiezen om een mooie kraag van echt bont te nemen, maar u kunt bij ons ook gaan voor een kraag van kunstbont. Deze soort bont is bij ons bijna niet van echt te onderscheiden. Neem dan ook eens een kijkje op onze site als u graag wilt weten wat wij allemaal voor u in petto hebben!