Bontkragen

Filters
Gedaan
    Productcategorieën
    Prijs
    Materiaal
    Soort Bontkraag
    Merk

Bontkraag

Wat is er nou lekkerder als het koud is, dan weg te duiken in de zachte bontkraag van uw jas? Bij Versano vindt u een ruim assortiment jassen met een bontkraag voor dames, heren en kinderen. Al onze jassen worden geproduceerd volgens de hoogst mogelijke kwaliteitseisen, wat zeker ook opgaat voor de bontkragen die we bij deze jassen leveren. Het is daarbij altijd mogelijk om de bontkraag los te halen als het warmer is, of als u deze wilt vervangen door een andere bontkraag. We hebben namelijk bontkragen in verschillende stijlen in de aanbieding, zodat u altijd de keuze heeft voor een kraag die bij u past.

Kragen van verschillende materialen

Als u een mooie nieuwe jas met een bont kraag koopt, dan wilt u toch ook graag dat u hier lang van kunt genieten. Daarom produceert Versano louter jassen met een kraag van de hoogst mogelijke kwaliteit. De weersomstandigheden kunnen toch een behoorlijke aanslag doen op de kwaliteit van uw kraag en u wilt nu eenmaal niet dat deze los komt te zitten, of dat hij er niet mooi meer uitziet. U heeft bij ons de keuze uit een kraag van verschillende materialen. U zit bij ons goed als u op zoek bent naar een kraag van echt bont, maar ook als u toch liever een kraag aan uw jas hangt van kunstbont.

De kwaliteit van Versano

Op Versano.nl vindt u ons volledige assortiment bij elkaar. Alles staat hier overzichtelijk gesorteerd, zodat u niet bang hoeft te zijn dat u een van onze modellen mist als u op zoek bent naar een nieuwe jas. Ook de kragen zijn hier eenvoudig te vinden. Als u de perfecte producten heeft gevonden is bestellen zeer eenvoudig. Wij werken voor onze webshop samen met Leather Shop Doci, zodat u altijd weet dat uw bestelling keurig en snel wordt afgehandeld.