Retouraanvraag

RUILEN EN RETOURNEREN

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst aangemeld worden voor omruiling of retournering. Dit doet u op www.versano.nl/retouraanvraag. Zodra wij uw aanvraag hebben behandeld, laten wij weten hoe u uw aankoop retour mag sturen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Gebruik voor het retourneren altijd onze retoursformulier op de website om ons kennis te geven van de retourzending. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dan dienen alle artikelen ongedragen, onbeschadigd en ‘indien redelijkerwijs’ met aangehechte labels teruggezonden te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Voor het omruilen naar een andere maat, krijg je van ons een retourlabel gemaild. Deze kun je dan uitprinten, op de doos plakken en inleveren bij de dichtstbijzijnde DHL parcel bij jou in de buurt. Dit is de eerste keer gratis. Als je meerdere keren iets wilt ruilen, dan brengen wij de kosten in rekening. De verzendkosten voor het omruilen van uitverkoopartikelen en artikelen onder de €100,- komt voor kosten van de koper.  Als je een product wilt omruilen naar een andere maat of artikel, dan dien je dit aan te melden via het retourformulier en zelf terug te zenden. Indien een artikel is omgeruild en vervolgens wordt geretourneerd, dan wordt de gemaakte omruilingskosten bij terugbetaling in mindering gebracht. De kosten voor het retourneren (als je een product niet mooi vindt of andere redenen) zijn ook voor rekening van de koper. Voor het retourneren kun je het adres gebruiken die op de bijgevoegde retourenbrief staat.

Artikelen die door ons op verzoek van de klant speciaal wordt geproduceerd of besteld worden, kunnen helaas niet worden geretourneerd, daar wij dit speciaal op maat of op kleur laten produceren.

Bewaar altijd het verzendbewijs van je retournering totdat dit succesvol is afgehandeld. Een retour is succesvol afgehandeld zodra het aankoopbedrag teruggestort is op je bankrekening. Versano is niet verantwoordelijk voor pakketten die zoekgeraakt zijn tijdens het retourneren.

Zodra de geretourneerde artikelen binnen zijn gekomen, worden de artikelen gecontroleerd op schade of ontbrekende details. Ook is het mogelijk dat we een jas kunnen weigeren als deze naar etenslucht of nicotine ruikt. Vervolgens wordt de retournering zo spoedig mogelijk verwerkt, zodat het aankoopbedrag (verminderd met de verzendkosten die wij hebben gemaakt) uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding weer op je rekening staat.

Voor alle artikelen gelden de wettelijke garantieregels en termijnen. De wettelijke garantie houdt in, dat een product datgene moet doen wat er in alle redelijkheid van verwacht kan worden. Bij de producten van Versano betekent dit dat alle artikelen, mits er aan de wasvoorschriften en de juiste zorg is voldaan, minimaal één jaar lang gedragen kunnen worden. Versano is niet verantwoordelijk voor schade aan artikelen die tijdens het retourneren zijn ontstaan. Wij raden aan om het artikel altijd in de originele verpakking terug te zenden.

VUL HET RETOURFORMULIER COMPLEET IN

Onderwerp (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Bestelnummer (verplicht)

Reden van retournering of omruiling

Uw bericht

captcha

vul de code hieronder in en klik op verzenden