Winterjas met bontkraag heren

[rev_slider_vc alias=”home1″]

Winterjas met bontkraag heren

Winterjassen met bontkraag behoren tot de meest comfortabele jassen die u kunt aanschaffen, als het weer zich niet van haar beste kant laat zien. Bij Versano hebben wij een winterjas met bontkraag voor heren die ervoor zorgt dat u geen last heeft van de elementen. De jassen zijn dusdanig ontworpen dat ze lekker strak om uw lichaam sluiten, met een bontkraag die heerlijk zacht en warm is. Onze modellen zijn stoer en modieus. U zult zich er niet alleen prettig in voelen, maar ook een goede indruk maken op de mensen die u in deze jas zien lopen. U vindt deze jassen in onze webshop, maar we alle modellen voor u op een rij hebben gezet.

Een heren winterjas met bontkraag

Als u op zoek bent naar een mooie winterjas met bontkraag, heren, dan raden we u aan om eens in onze webshop te kijken. Versano is een Nederlands bedrijf, dat echte Hollandse kwaliteit combineert met het mooiste wat Italiaans design te bieden heeft. Onze ontwerpers gebruiken hun creativiteit om de mooiste invloeden van de beste designs te combineren tot de ideale jas. Uiteraard worden daar ook originele elementen aan toegevoegd om zo tot een jas te komen die u maar wat graag om uw schouders zult willen hangen!

De perfecte heren winterjas met bontkraag

Bij Versano kunnen we u de hoge kwaliteit van onze jassen garanderen. We hebben namelijk onze eigen ontwerpers, maar ook een eigen leerlooierij en een eigen fabriek. Zo hebben we bij het gehele productieproces de touwtjes zelf stevig in handen. Elke jas van Versano is tot in de puntjes perfect afgewerkt. U zult er dan ook vele winters van kunnen genieten! Meer weten over onze jassen? Neem dan een kijkje op onze site, of neem met vragen vrijblijvend contact met ons op.