Leren Jassen Dames

[rev_slider_vc alias=”home1″]

Leren Jassen Dames

U bent op zoek naar een mooie leren jas voor dames? Neem dan eens een kijkje in het ruime assortiment van Versano. We zijn een Nederlands bedrijf dat ieder jaar weer een nieuwe collectie leren jassen voor dames op de markt brengt. Deze collectie bestaat uit jassen van Italiaans design, die in onze eigen fabriek zijn geproduceerd. We gebruiken hiervoor louter de beste materialen, zoals het soepelste lamsleer, rundleer en geitenleer, dat uit onze eigen leerlooierij komt. De jassen die onze designers voor u ontwerpen zijn voorzien van een slimfit pasvorm, wat inhoudt dat de jassen mooi slank en wat strakker zitten dan andere jassen.

Leren jassen dames

Als u op zoek bent naar een mooie nieuwe jas, dan moet u eens op de website van Versano kijken. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring met het ontwerp en de productie van de mooiste leren jassen voor dames. We hebben vele verschillende ontwerpen in onze collectie voor u klaarstaan, waar u zeker een keuze uit kunt maken. Op onze website vindt u ons gehele assortiment jassen bij elkaar. Dit varieert van korte jasjes, tot halflange jassen en lange winterjassen met een bontkraag. Deze jassen zijn bij ons in meerdere verschillende kleuren te verkrijgen.

Leren jas dames

U wilt een nieuwe leren jas kopen, die onberispelijk is ontworpen en prachtig afgewerkt? Dan zit u bij Versano goed. Op onze website vindt u een ruim assortiment van de mooiste leren jassen, maar ook leatherlook jassen. Deze zijn bijna niet van de echte leren jassen te onderscheiden. Neemt u gerust eens een kijkje op onze website voor de leren jas die het beste bij u past. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar de ideale nieuwe jas en u kunt dan ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft.