Leren jasje Heren

[rev_slider_vc alias=”home1″]

Leren jasje heren

Leren jasjes voor heren zijn in alle soorten en maten te vinden. Neem maar eens een kijkje in de gemiddelde winkelstraat en u zult zien dat er genoeg leren jasjes voor heren te vinden zijn. Als u echter een leren jasje voor heren wilt waarmee u opvalt, een jasje dat altijd lekker zit en goed staat, dan moet u bij Versano zijn. Ons jassenmerk produceert al jaren jassen van de hoogst mogelijke kwaliteit, volgens onberispelijk Italiaans designmodel. Onze talentvolle ontwerpers weten keer op keer weer met modellen te komen waar u blij van zult worden. Jassen die niet alleen comfortabel zijn, maar die ook vele goedkeurende blikken weg zullen kunnen dragen.

Een leren jasje voor heren van Versano

Bij Versano houden we ervan om de mooiste leren jas voor u te fabriceren. We zetten daarbij een hoge kwaliteitsstandaard neer. Vanaf het allereerste ontwerp tot de afwerking van de jas, alles wordt aan strenge eisen onderworpen. Zo kunnen we u garanderen dat u een jas krijgt waar u lange tijd van gaat genieten. We hebben een eigen leerlooierij, waar we het soepelste leer voor u produceren. Wij gebruiken voor onze jassen altijd het mooiste lamsleer, geitenleer en rundleer. Dit wordt in onze eigen fabriek in het Verre Oosten dan gebruikt bij de productie van onze jassen. Er wordt met veel passie aan de productie van onze jassen gewerkt.

Ook zo’n mooie leren jas?

U hoeft helemaal de deur niet uit om een mooie leren jas van Versano te kunnen kopen. Deze bestelt u gewoon vanuit het comfort van uw eigen stoel of bank, waar u op uw computer, smartphone of tablet al onze modellen overzichtelijk bij elkaar heeft. Naast onze leren jasjes voor heren verkopen we ook mooie modellen voor dames en kinderen. Zo steekt u eenvoudig uw hele gezin in een mooie nieuwe jas!