Leren Dames Jassen

[rev_slider_vc alias=”home1″]

Leren jassen dames

Als u de naam Versano hoort denkt u misschien aan een Italiaans jassenmerk. Logisch ook, aangezien onze naam associaties oproept met een kledingfabriekje in de heuvels van Zuid Italië, waar hard gewerkt wordt om de mooiste jassen te produceren. De leren dames jassen zien er ook nog eens uit alsof een Italiaanse ontwerper deze gemaakt zou kunnen hebben. Toch is Versano een geheel Nederlands bedrijf. We werken wel volgens Italiaans model, vandaar ook dat elke jas die bij ons gemaakt is een perfecte Italiaanse pasvorm heeft. De jassen zitten lekker strak en sluiten daarom mooi om uw lichaam heen.

Leren dames jassen kopen

Versano is een producent van leren jassen, waar alle modellen worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Met andere woorden, u hoeft er bij ons niet bang voor te zijn dat u een jas krijgt toegestuurd die niet mooi is geproduceerd. Wij houden alle processen binnen ons bedrijf streng in de gaten, om u de garantie te kunnen geven dat u alleen maar de mooist mogelijke jassen bij ons geleverd krijgt. Uiteraard ook van de beste materialen. Wij gebruiken bij de productie van onze jassen het soepelste lamsleer, rundleer en geitenleer. Ook hebben wij leatherlook jassen, die bijna niet van echte leren jassen te onderscheiden zijn.

Een leren dames jas

U wilt een leren dames jas kopen waarmee u weer trots over straat kunt? Neem dan eens een kijkje op de website van Versano. Wij produceren en verkopen de mooiste jassen boven de rivieren. U kunt ons assortiment eenvoudig bekijken, waarbij u zult zien dat wij alle soorten leren jassen verkopen. Of u nu op zoek bent naar leren dames jassen die lang, halflang of kort zijn, bij ons bent u aan het juiste adres. Mocht u een vraag hebben over een van onze jassen, dan kunt u hier natuurlijk altijd contact over opnemen met ons.