Kort leren jasje

[rev_slider_vc alias=”home1″]

Kort leren jasje

Leren jassen hoeven niet altijd lang te zijn. Vaak zijn de leukste modellen de korte jasjes, die we bij Versano in overvloed in het assortiment hebben staan. Bent u dan ook op zoek naar een kort leren jasje, dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op onze website. We hebben een groep designers die voor elk kort leren jasje dat ze maken een nieuwe insteek zoekt. Zo houden we de collectie fris en weten we onze klanten keer op keer weer te verrassen. Die korte leren jasjes van Versano zijn niet alleen heel mooi, maar ook nog eens heel betaalbaar. We houden de prijzen van al onze jassen scherp en zo kunt u er zeker van zijn dat u zonder de hoofdprijs te betalen toch een prachtjas in huis haalt.

Waar koop ik die korte leren jas?

De jassen van Versano zijn heel eenvoudig online te bestellen. We hebben in samenwerking met de welbekende Leather Shop Doci een webshop opgezet waar al onze modellen eenvoudig te bestellen zijn. U kunt elke korte leren jas die we verkopen tot in de kleinste details bekijken. Hiertoe hebben we meerdere foto’s per jas online gezet, waar u simpel op in kunt zoomen. Een kort leren jasje kiezen wordt op deze manier wel heel eenvoudig! Als u de juiste maat en kleur voor uw jas bij elkaar heeft gezocht, dan zorgen wij ervoor dat de jas na het afronden van uw bestelling snel uw kant op wordt gestuurd.

Korte leren jasjes in alle kleuren en maten

Bij Versano weet u zeker dat u een jas koopt van de beste kwaliteit. De productie van onze jassen gebeurt namelijk geheel in onze eigen fabriek, waarbij ook het leer uit onze eigen leerlooierij komt. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de kwaliteit van onze korte leren jasjes. Hier zitten wij constant bovenop, zodat we u kunnen garanderen dat u straks met een perfecte korte leren jas rondloopt.