Imitatie leren jas dames

[rev_slider_vc alias=”home1″]

Bontjassen dames

Als u op zoek bent naar mooie bontjassen dames, dan bent u nu op de juiste website terecht gekomen. Versano is namelijk een bedrijf dat jassen maakt van de allerhoogste kwaliteit. We hebben hierbij zowel het ontwerp als de productie van de jassen geheel in eigen hand. Hierdoor kunnen we u garanderen dat elke jas die u bij ons koopt van de allerhoogste kwaliteit is. We gebruiken de beste kwaliteit leer voor onze jassen, afkomstig van lammeren, geiten en runderen. Dit leer wordt bewerkt in onze eigen leerlooierij. We hebben al onze bontjassen voor dames overzichtelijk voor u bij elkaar gezet. Zoekt u een mooie bontjas voor dames? Kijk dan bij Versano!

Dames bontjassen in meerdere modieuze designs

Versano is een modebedrijf dat alweer een aantal jaar naam voor zichzelf maakt. We proberen keer op keer weer met nieuwe designs te komen die onze vaste klanten verrassen en waar nieuwe klanten door aangetrokken worden. Vandaar ook dat we een groot aantal mooie ontwerpen voor u klaar hebben staan. U heeft daarbij zeer ruime keuze uit verschillende stijlen. Wilt u een halflange dames bontjas in een opvallende kleur? Of toch liever een geheel lange dames bontjas met meer klassieke kleuren? Bij ons staat het allemaal in het assortiment.

Kom bij Versano bontjassen voor dames bekijken

In onze webshop vindt u alle bontjassen die u zich maar kunt wensen. We raden u aan om eens lekker op uw gemak te bekijken of hier een jas tussen zit die helemaal bij uw persoonlijke stijl past. Bij ons hoeft u nooit de hoofdprijs te betalen voor onze creaties. We vinden dat mooie jassen helemaal niet duur hoeven te zijn. Voor meer informatie over onze jassen bent u van harte welkom op onze site. U kunt natuurlijk ook altijd een keer contact met ons opnemen als u vragen heeft.