Groene leren jas

Filters
Gedaan
  Productcategorieën
  Prijs
  Kleur
  Lengte
  Materiaal
  Collectie
  Kraagtype
  Merk
  Jassen
 • Dames leren jas 315 groen Versanodames imitatie leren jas groen 315 Versano Uitverkoop
  154.95

  KIES HIER EEN ANDERE KLEUR

  Pasvorm advies : De pasvorm van deze jas is strak getailleerd. Ons model is 1.68 cm lang en draagt een maat S.

  Ben je niet zeker van je maten, dan raden wij aan om eerst je omvangsmaten op te meten, en deze te vergelijken met onze maattabel . Heb geen ervaring in het afmeten van de omvangsmaten, klik dan HIER  om de VIDEO  met instucties te bekijken. U kunt ons ook direct bellen of appen! Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om te helpen.

  LEVERTIJD : 2 tot 3 werkdagen.

  Wissen
 • leren dames jas bikerlook Miami groen Versano Uitverkoop
  154.95

  KIES HIER EEN ANDERE KLEUR

  Pasvorm advies : De pasvorm van deze jas is strak getailleerd. Ons model is 1.68 cm lang en draagt een maat S.

  Ben je niet zeker van je maten, dan raden wij aan om eerst je omvangsmaten op te meten, en deze te vergelijken met onze maattabel . Heb geen ervaring in het afmeten van de omvangsmaten, klik dan HIER  om de VIDEO  met instucties te bekijken. U kunt ons ook direct bellen of appen! Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om te helpen.

  LEVERTIJD : 2 tot 3 werkdagen.

  Wissen

De perfecte winkel voor een groene leren jas
Is uw huidige jas aan vervanging toe? Of wilt u gewoon weer eens een keer wat nieuws? Dan moet u bij Leather Shop Doci zijn. Wij verkopen de mooiste jassen van het Italiaanse topmerk Versano! Wilt u bijvoorbeeld een groene leren jasje van dit merk, dan helpen wij u graag verder. U kunt langskomen bij een van onze filialen, maar u kunt er ook voor kiezen om online in onze webshop te kijken. Alle jassen die wij van Versano in het assortiment hebben kunt u hier terugvinden. Elke jas kunt u tot in de kleinste details bekijken, waarna een bestelling heel eenvoudig te maken is.
Kwaliteits groen leer jasje van Versano
Leather Shop Doci is al vele jaren een goede bekende van bezoekers aan de Albert Cuyp markt in Amsterdam. Deze markt is de plek in Nederland voor mensen die op zoek naar mooie spullen voor een betaalbare prijs. Wij hebben aan deze markt maar liefst twee filialen, waar u alle modellen die ook op de website staan terug te vinden zijn. Dat groene leren jasje dat u online heeft gezien, maar dat u toch een keer wilt passen voor u besluit of u het gaat kopen? Leather Shop Doci verkoopt! Naast Amsterdam hebben we ook een filiaal in het gezellige winkelhart van Breda.
Een groen leren jasje bestellen bij Leather Shop Doci
Een groen leer jasje bestellen bij Leather Shop Doci is heel eenvoudig. Bij onze winkel heeft u een duidelijk overzicht van alle jassen die we in het assortiment hebben. Heeft u tussen de ruime keuze een jas gevonden waar u blij van wordt, dan klikt u deze aan. U krijgt dan een aparte pagina voor de jas, waar u alle informatie en beschikbare maten op terugvindt. Hier kunt u ook op meerdere foto’s klikken, waarbij u er tot in groot detail op kunt inzoomen. Zo weet u zeker hoe een jas er uitziet voordat u hem definitief koopt.