Rode leren jas

Filters
Gedaan
  Productcategorieën
  Prijs
  Kleur
  Lengte
  Materiaal
  Collectie
  Kraagtype
  Merk
  Jassen
 • dames leren jasje Versano Miami rood Uitverkoop
  169.95

  KIES HIER EEN ANDERE KLEUR

  Pasvorm advies : De pasvorm van deze jas is strak getailleerd. Ons model is 1.68 cm lang en draagt een maat S.

  Ben je niet zeker van je maten, dan raden wij aan om eerst je omvangsmaten op te meten, en deze te vergelijken met onze maattabel . Heb geen ervaring in het afmeten van de omvangsmaten, klik dan HIER  om de VIDEO  met instucties te bekijken. U kunt ons ook direct bellen of appen! Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om te helpen.

  LEVERTIJD : 2 tot 3 werkdagen.

  Wissen

Een rode leren jas van Versano
Bij Leather Shop Doci vindt u een grote collectie leren jassen van het topmerk Versano. U vindt deze stijlvolle, comfortabele jassen zowel op onze website als in onze drie fysieke winkels. Versano is een merk dat altijd kwaliteit levert. De ontwerpers van dit merk weten keer op keer weer met een mooie collectie jassen te komen, die Leather Shop Doci dan ook vol trots aan u presenteert. Op onze website staan alle jassen die wij van Versano in de aanbieding hebben. U vindt de jassen bij ons voor de scherpste prijzen. Neem bijvoorbeeld de rode leren jas van Versano, een van de toppers uit de collectie. Dit rood leren jasje is al jaren in de mode en zal dat ook blijven.
Een perfect rood leer jasje
Op onze website vindt u overzichtelijk alle modellen bij elkaar. Zoekt u een rode leren jas, dan hoeft u slechts een paar keer te klikken om onze modellen tot in detail te kunnen bekijken. Selecteer de jas die u aanspreekt en u krijgt op uw scherm een grotere foto van de jas te zien. Niet alleen kunt u hier op inzoomen, het is ook mogelijk om de jas vanuit meerdere hoeken te bekijken. Zo heeft u een goed zicht op hoe de jas er precies uitziet, voordat u tot aanschaf overgaat.
De kwaliteit van Versano, online en offline
Het unieke aan onze webshop is dat we ook een drietal fysieke winkels hebben waar u onze producten kunt kopen. Bent u in de markt voor een rood leren jasje, maar wilt u het wel graag nog even passen voordat u tot aankoop besluit? Geen probleem! U komt gewoon langs bij een van onze filialen, waar we u graag verder helpen. We hebben twee winkels aan de gezellige Albert Cuyp markt in Amsterdam, maar ook in Breda. Bij alle drie onze winkels zult u op vriendelijke wijze door onze medewerkers geholpen. Dat rood leer jasje gaat u bij ons zeker vinden!