[rev_slider_vc alias=”home1″]

Jas met bontkraag heren

We moeten toch eens met u praten, heren. We weten allemaal dat stoere mannen eigenlijk tegen alle weerelementen bestand zijn. Of het nu koud is, of regent, of de gure wind om de oren blaast, mannen laten zich niet kennen, toch? Soms, heel soms is een jas met bontkraag voor heren toch ook geen overbodige luxe. Vandaar ook dat wij als modemerk Versano meerdere jassen met bontkraag voor heren in het assortiment hebben zitten. Dit zijn stijlvolle jassen met bontkragen die prettig aanvoelen en mooi bij het ontwerp van de jas passen. U heeft hierbij dan ook nog eens de keuze uit een bontkraag van echt bont of kunstbont.

Jassen met bontkraag voor heren

Het Nederlandse modemerk Versano maakt jassen volgens de beste Italiaanse stijl. Dit houdt in dat alle jassen die uit onze fabriek komen volgens het slim fit principe zijn gemaakt. Met andere woorden, jassen die wat strakker zitten dan normaal en die zo mooi om uw lichaam heen vallen. Onze talentvolle designers hebben meerdere ontwerpen voor u op hun tekentafel getoverd. Deze worden daarna in onze eigen fabriek weer geproduceerd. Aangezien wij met een eigen fabriek werken, alsmede met een eigen leerlooierij, kunnen wij alle stappen van het productieproces in de gaten houden. Zo kunnen wij u de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen.

Ook zo’n mooie jas met bontkraag?

In onze webshop, die wij in combinatie met Leather Shop Doci hebben opgezet, vindt u al onze modellen overzichtelijk bij elkaar. Met andere woorden, als u een mooie jas zoekt, dan kunt u deze in onze webshop eenvoudig vinden. Een bestelling is dan snel gemaakt. We zorgen ervoor dat uw nieuwe jas met bontkraag voor heren snel uw kant opkomt, zodat u er meteen van kunt gaan genieten! Voor meer vragen over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen.